Hemma +20

Hemma från Val Thorens igen.
Det var en väldigt bra sista vecka som tonåring måste jag säga. Jag är väldigt glad över att Amanda faktiskt övertalade mig att förja med! Det var så mysig stämning där! Nästa år, om jag inte börja plugga, ska jag åka en säsong och jobba!
Det var inte jättemycket snö, och kanske lite isigt i backen här och var men jag tycker det var underbart ändå! Och det var så mycket trevligt folk och det kändes som alla kände alla.
Annas lägenhet var dock liiite trång med 3-4 ½ personer plus mig och Amanda men balkongen och läget var helt perfekt! Mitt på huvudgatan med alla bra ställen precis brevid!
Så jag har varit lite depp över att åka hem och det blev ju inte bättre av att vi var tvunga att sitta typ 10 timmar på grenobles flygplats eftersom trycket var dåligt i ett av däcken på planet. Men jag kan rekommendera Langley!

Sen fyllde jag ju år igår även om det knappast känns så. Så nu var man 20... och bara 5 dagar till take offCiao


It's getting closer

Nu är flygbiljetterna bokade och vi har dessutom hittat a place to call our home!! (Fast jag vet inte hur fint det är men Lovisa har tittat på det och jag litar på henne ;) Det är två rum i ett hus som vi ska dela med svenska och australiensiska tjejer. Kommer nog bli super! Den 5:e februari bär det av!

Kom och hälsa på oss!


[Uppdatering krävs]

Jag kom just på att jag inte har uppdaterat bloggen på väldigt länge! Har inte ens skrivit ett inlägg från Sverige än. Men jag kände mig inte inspirerad att skriva så det blev bara ett "måste" och då blir det jobbigt att göra det.

Men i alla fall; nu är jag hemma och jag har återsett mitt kära Kungälv, träffat de flesta av mina kompisar, nästan fått en hjärtattack ;), firat jul och nyår och nu känns det nästan som Italien bara har varit en skir dröm eller något liknande.

Jul firade jag i småland med familjen, mormor och kusinerna från Huvudstaden. Väldigt mysigt.

På nyår var jag med Malin, Amanda, Sofia och Lovisa i Surte. SuperNajs.

Igår var jag med Malin, Julia och Frida och tog bilder. Om Malin skickar bilderna så kanske nån kommer upp på bloggen.

Och så var vi tillbaka i nuet.

Ikväll blir det Tacos och London-planering

[uppdatering klar]


RSS 2.0