bra bättre BÄST

Just nu kan det inte bli bättre. Sitter vi vår, minimala men ändå fullt tillräckligt stora trädgård med solen strålande, dock genom ett litet molntäcke men det är ändå tillräckligt ljust för att jag ska ha svårt att se skärmen.
Håller dessutom på att knarka spotify så mycket jag bara kan de sista dagarna då man inte behöver räkna timmarna. 
Vi har suttit i Hyde Park förmiddag + en bit av eftermiddagen och det var riktigt najs. Eftersom det förutspådda regnet dessutom lyste med sin frånvaro kunde knappt det heller blitt bättre.
Bröllopet var riktigt fint, klänningen var superfin (Alexander Mcqueen) och vi fick dessutom en liten kyss på balkongen :)
När de kungliga drog sig in i Bucklingham Palace fick vi musikunderhållning på hög nivå (MAB eller vad dom nu hette). Det var i alla fall bra låtar.
Alla människor var så glada och uppspelta. Vi fick låna en filt av våra grannar som tyckte synd om oss för att vi satt på en sopsäck.  
Tänkte lägga upp bilder senare när jag kan se skärmen tillräckligt tydligt för att urskilja skillnad mellan dem.

Ha det NAJS


You'll never guess what

Har fått jobb på Wembley stadium den 28 maj!! CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN!! :D

Var tvungen att åka in till Berkeley scotts kontor så att dom skulle kunna ta kort på mig eftersom säkerheten kommer vara tusen gånger högre då. Shit, villken stämmning det kommer vara!! :D


EN VECKA


En grym vecka med min kusin Erica


Trött tjejRegent street


Little Venice


Brick lane och Spitafield
Green park


Portobello road


GIRLS IN THEIR SUMMER CLOTHES

Har haft en riktigt go dag. Det har varit riktig sommar, helt underbart. SOL
Pysslade med lite grejer på morgonen och sedan stack jag och Amanda till Imperial War Museum. Väldigt intressant! Men vi hann inte med allt som jag ville se så jag måste helt klart gå dit igen!

Imorgon kommer ERICA :D

See Yah


Never gonna regret Watching every sunset

Har precis avslutat en middag bestående av ungsrostade rotfrukter och typ tysk falukorv. Sen blir det nog filmkväll med Sherlock Holmes.
Idag har jag varit inne i stan, suttit lite i Hyde park med en grym bok och inhandlat lite nässpray, den här jäkla förkylningen is going down!
Sen har jag såklart sökt lite fler jobb både här och i Sverige till sommaren. Håll tummarna

Sweetest ever


Den sötaste bilbältesreklamen ever

Do you


Grått

Det är en väldigt grå dag idag. Jag känner inte för att göra någonting. Har klickat runt massa på internet nu i jakt på sommarjobb. Har dessutom knåpat på ett nytt CV på svenska. Jag antar att jag måste gå ut lite igen för att få igång hjärnan. Måste nog köpa toalettpapper också... Jag tror dessutom att jag har lite hemlängtan . Men så blir det när man inte sysselsätter sig, jag vet! Men jag måste ju göra massa saker på nätet. Får muntra upp mig med Den bästa sommaren sen.


SVERIGE

Nu har jag varit hemma i nästan en vecka. Idag ska jag åka tillbaka till den stora staden i väster. LONDON. Det är faktiskt lite tråkigt. Det har varit så himla mysigt hemma, även om anledningen så klart kunde ha varit en annan och gladare sådan. Men det är galet vad allt är välbekant här; även om man har varit borta i 2 månader så kommer man in i det med en gång även om det känns lite ovant i början. Men det har varit underbart att sova i sin egen säng (himmelriket) och att duscha i en dusch som är ren och äta mat som består av proteiner ;) (har dock knappt kunnat äta under hela veckan eftersom min mun har varit helt fucked up).
Nu kommer dock det stora Ansvaret tillbaka med hela dess tyngd på mina axlar och jag står återigen på egna ben, fast jag har ju tre underbara kompisar som stöd om jag skulle trilla.
Nu ska jag lägga ner det sista i resväskan, stänga den och sen hålla tummarna för att pappa kommer ihåg att komma i tid för att köra mig till flyplatsen.
Snart är språket engelska igen...

RSS 2.0