Whatever City can do, United can do better

För att fortsätta på temat fotboll, vad annars finns det liksom? (Lite positivare dock)
Måste ju bara nämna det. Inte kul att vara Arsenal-fan men ganska underbart att hålla på United!
8-2 säger väl allt? Och Rooney gjorde 3 mål! (inget äkta hattrick dock).

Fick av Lehtonen innan, så GRYM;
"Arsenal players didn't have any breakfast this morning. They apparently 8-2 much last night"

Rage

Jag blir så förbannad på den svenska sjukvården. Jag vet att jag säkert är orättvis men det är nästan så att man förlorar livslusten.
Vi ringde till ortopeden för att få reda på hur det går med remissen och fick då veta att eftersom läkarn på vårdcentralen INTE nämde menisken så har jag blivit bortprioriterad och kan hoppas på ett besök inom 3 MÅNADER! Så jag ska behöva vänta 3 MÅNADER till innan jag ens får komma till en ortoped, sedan vänta på en MR-tid, vänta på svaret och sedan vad som behöver göras. Som det inte räcker med att jag redan har väntat 2 jävla ÅR med att få spela igen!!!
Dom fattar inte att 3 månader är enormt lång tid för mig om jag inte får spela fotboll! Och sedan vetskapen om att efter det besöket väntar mer väntan på nästa steg, OM jag ens får ett svar. Jag har nästan helt förlorar tron till det. Jag kommer väl knappast få spela fotoll denna säsongen, om någonsin...

Mamma har nästan tagit bristerna i vården personligt och bestämt sig för att ringa varje dag till ortopeden för att jag ska få komma på ett återbud men den chansen är inte stor. Men vi ska begära ut mina journalhandlingar från opertationen och se om vi kan göra nåt med det. Jag vet .inte.

Btw. så var jag på introduktionsmöte med instutionen för språk och litteraturer. Min första lektion är nästa tisdag. Ganska spännande ändå.

Tillbaka från mörkret

Har varit lite blå om man säger så.
Fick känningar i det fucking jävla knät igen på träningen i måndags. Det är svårt att trycka tillbaka känslan av att det är kört. Att jag nog aldrig mer kommer  kunna spela fotboll på riktigt. Och det kändes ju så himla bra på dom tre andra träningarna.
Men som titeln antyder känner jag att min positiva inställning nog åter börjar hitta fäste.

Jag var hos vårdcentralen i fredags så att jag kan få en remiss till ortopeden. Jag ska änna kräva att få en MR med en gång och inte behöva vänta 3 månader för att se om det går över, som sist! Misstänker att det kan vara meniskeln, eftersom den förra magnetröntgen visade en skada även på den men som dom senare inte gjorde något åt under operationen.
Men om jag ska vara realist så kommer det säkert ändå dröja ett tag innan jag kommer kunna spela, speciellt som jag fortfarande inte kan gå normalt p.g.a. smärtan. Men jag föredrar att inte tänka på det och låtsas som .ingenting.


Att det ska vara så svårt att leva utan

Everybody has a reason to begin again

Kom just hem från småland. Körde dit efter jobbet i tisdags, alltså klockan 22, vilket betydde MÖRKER, hinkvis med kaffe och ankomst runt 01. Men det var värt det. Fick en hel dag där tillsammans med mormor och hennes (tvilling)syster och man (Lena och Kaj) som kommit från Finland. Väldigt mysigt.
Dessutom fick jag veta att vi har blivit inbjudna till mormors och Lenas 75-års kalas i Helsingfors i september! Ska bli så kul, älskar Helsingfors! Det var alldeles för länge sen jag var där!

Men så var jag tvungen att åka hem idag, dom skulle till Sthlm, till min kusins konfirmation, och jag ska jobba imon. Stannade till på Ullared och fick ungefär samma känsla av irritation och skam för att jag bidrar till den patetiska köphysterin som jag får på Border shop i Tyskland. Köpte bara träningsshorts och nån skjorta.

Ska leta nån utbytesskola i Italien nu.
Ha det bra

Solglasögon


Funderar på att köpa dom här. Tycker dom är riktigt najs men vet ej om jag ens kommer använda dom...

But seas between us broad have roared

Vaknade till ett riktigt ruskväder, mysigt :) Fast det är lite tomt hemma; mor o far åkte till Kroatien i lördags morse.
Men det har varit en trevligt helg med 20-års firande av Frida i fredags, grillchill hos Amanda igår och restkalas hos Lisa om ett litet tag.

Dessutom finns det andra saker att glädja sig över, till exempel att Premier League börjar nu, första United-matchen är på söndag (som jag missar pga. säsongs-kick off). Idag börjar emellertid allvaret med ManU-ManC i FA Community Shield! PÅ WEMBLEY! VARFÖR är jag inte kvar?!
Så härligt det är!

SOL

Blir inte så mycket skrivet nu när det känns som ett slöseri att sitta inne ens en minut. Försöker lagra så mycket solsken som möjligt inför hösten. Får massa Italien-associationer.

Har precis suttit och ojat mig över att det redan är den 1 augusti. Det betyder att jag måste bestämma mig för om min höst kommer innefatta plugg eller inte. Jag tror inte jag kommer tacka ja till platsen på bioteknik på Chalmers som jag kom in på. Fast samtidigt - tänk om jag inte kommer in nästa år?
Men så har jag letat lite kuser som jag skulle kunna läsa på skoj och jag har nog hittat en sådär 100. Det fanns massa kurser om astronomi, jätteintressant! Och språk så klart. Får se.

Ikväll är det i alla fall första fotbollsträningen för mig på... tja.. snart 2 ÅR!! Är lite nervös faktiskt.

Ska nog sticka till havet med Amanda och BADA :) Måste passa på

Ciao

RSS 2.0