Med doft av salt ifrån haven minns vi glädje och sorg

 


VÅR

Efter en del sorgligt har det kommit några underbart vackra dagar som för att väga upp det hela. Försöka går ju.

Gårdagen var storslagen. Det var verkligen svensk sommar minus havet. Jag tog en springtur och satte mig sedan med Lovisa och Sofia på en filt i parken; sol och musik; inte dumt det.

Tänkte försöka sätta bild våren som upptar varje kvadratcentimeter av London:





 
Chill i Hyde Park


 
Sol och Mexikanskt i Camden


 
Vår blomstrande gata

Idag har vi varit på den berömda marknaden på Portobello road i Notting Hill.
Mer bilder kommer kanske senare

Champions league-finalen!

Hela helgen har jag jobbat på en irlänsk pub. Jag vet inte vad det var som hände men plötsligt så svarade alla på dom cv:n som jag lämnade ut. Så i lördags ringde Paul från Shanakee och undrade om jag kunde jobb samma dag. Jag kom ihåg den puben för det var den mannen som det var näst intill omöjligt att förstå vad han sa.
Men nu så har jag i alla fall jobbat där lördag, söndag och idag (även om det inte var tänkt så).
Jag har dessutom hunnit med att gå på en intervju för ett typ bemanningsföretag som gör massa event. Så jag har fått jobb nästa tisdag på Wembley stadium när England möter Ghana! Och inte nog med det!! Tim berättade att dom även skulle göra Champions league-finalen!! Tänk om jag kunde få jobba på Champions league-finalen!! Det skulle ju vara oslagbart! Nu måste United bara komma till finalen!
Men nu måste jag nog sova, sitter bara och käkar macka med tomat, rödlök, olja och balsamvinäger; mums!
Ska på en annan intervju imorgon, på en annan pub tror jag, i Chelsea så det är lite bökigt.

Men ha det gött!

You sent me a hug

Någon ringde på dörren imorse och jag och Lovisa tittade undrande på varann; vem kunde det vara?
Det visade sig att det var någon som hade ett paket med sig; ett paket till mig! Från min urgulliga mamma!
Jag fick ett brev och ett par handstickade strumpor (gjorda av jobbarkompisen).
Det gjorde nog min dag



Nu ska vi (jag, Lovisa och Amanda) nog in till stan; sen ska jag köpa bröööd

Tjilevippen

Time that we had was like sand in our hands

Så var det en ny vecka.
Helgen var väldigt najs! AManda fyllde ju år i fredags så då firade vi med två tårtor (!) champange och ZooBar. Jag tror dessutom jag satte nytt rekord; uppe 25 timmar! Gick upp halv fem fredag morgon, gick och lade mig halv sex lördag morgon. Sen sov jag gaanska länge ;)
Lördag stack vi till Lovisas jobb; Picadilly institute. Det var så sjukt fräckt! Det fanns flera rum och våningar med olika musik och inredning. Det fanns ett rum noir, svart och stilrent; ett rum med golv som bytte färg och väggar med skivor och bandnamn; ett rum med kirurgisk inredning och bartendrarna i labbrockar och längst upp fanns som ett gammalt bibliotek med runda fönster som man kunde sitta i.
Söndag blev en ganska slapp dag.

För bilder se
Londonbabes.blogg.se

Ikväll är det glee och imon är det United - Marseille!


I don't really know what to wish for, though


Trööött

Ligger i sängen och är sjukt trött!
Jag har ju jobbat idag och gick upp kvart i fem imorse. Dessutom värker mina ben och fötter något otroligt! Ska nog ha gympaskor imorgon. För det blir faktiskt en imorgon för mig. "Bossen" sa att han inte hade något att klaga på i mitt sättt att jobba och att det var uppenbart att jag jobbat på något annat ställe. Det bevisar bara att man inte behöver ha så jävla mycket erfarenhet för att jobba på ett sånt ställe! Som Amanda och jag sa; vi har fan gått natur, skulle vi inte klara av att torka lite bord och dela ut mat! 

Så nu ska jag sova en stund och sen får vi se om det blir svenska kyrkan och SEMLOR.


Surt för Arsenal igår föresten


Btw.

Kan inte någon skicka brev till mig?!
Vill ha något handskrivet i brevlådan :)

73 olive road
willesden green
London NW2 6UN
uk


Here comes the sun

Idag är det verkligt underbart väder! Nu kan man verkligen känna att våren kommer till London.



Förra veckan var jag på "mitt" café, där jag har jobbat lite till och från, och hörde med Nadia varför dom inte har hört av sig om jag ska jobba något mer eller hur det kommer bli. Så då fick jag veta att dom inte har tillräckligt med kunder för att hålla mig i jobb på vardagarna. Men på helgerna vill dom gärna att jag jobbar.
Jag måste alltså hitta mig ett nytt jobb.
Så idag, efter en ordentlig frukost på havregrynsgröt utblandad med müsli (som alltid) så begav jag mig ut på stan för att dela ut lite fler CV:n.
Det gick ganska bra; har fixat mig ett provjobb till imorgon. Killen som jag pratade lät väldigt trevlig också. Det fanns bara en hake som han sa många tyckte var lite negativt (och det kan jag väl hålla med om).
Man börjar nämligen jobba klockan 6 på morgonen! Så det blir tidig uppgång imorgon!

Sen såg jag även skyltar till ett RAF-museeum så jag bestämde mig för att kolla in det. Det verkar riktigt stort och intressant med avdelningar för the Battle of Britain och för milestones in the history of flying. Underbart! Dit ska jag gå när jag har lite tråkigt och en ledig dag.

Nu ska jag ut och njuta av det soliga vädret med en springtur i vår park

Ciao

Hahaha



jag är bara trött ;)

En fläkt av Italien

Så var det fredag. Bästa dagen på veckan. Vi ska snart få besök från Sverige.
Idag har jag roat mig med att jobba på Sofias café. Det var faktiskt riktigt kul; lite segt ibland men en väldigt skön och laidback atmosfär.
Sen när jag slutade traskade jag förbi en italiensk minimarknad vid shepard's bush station. Så jag kunde inte låta bli att köpa en arancino eftersom dom hade det (liite dyrare än i Italien, men som sagt, man lever bara en gång). Så jag stod och käkade italienskt när jag väntade på bussen och man kunde nästan inbilla sig att man var där; det smakade så mycket parmesan! (Har saknat ost så mycket; det är så dyrt!)



Nu ska jag käka upp min croissant som Lovisa tagit med hem till mig och Amanda och sen blir det kanske en promenad i parken innan vi tar bussen till Golders green för att möta upp Lethonen och Niklas.

Ci vediamo

TODAY


Hyde park och mögelsanering

för fler bilder se Londonbabes.blogg.se

RSS 2.0