When the morning light sings - En romanDet har varit lite dålig uppdatering både på denna bloggen och systerysterbloggen londonbabes.blogg.se. Jag/vi har väl haft fullt upp med att njuta av London den lilla tiden vi har kvar. Vi kommer ju hem på lördag så det är verkligen inte lång tid kvar! Det ska naturligtvis bli underbart att komma hem men jag vet bara alltför väl att jag kommer sakna London och livet här något otroligt! Men jag får fortsätta att intala mig att vi kommer tillbaka hit, finns inget som säger att man bara kan bo i London EN gång i Livet.


SKA tänka så!

Idag har vi (jag och Sofia) vinkat av Anna som vart på besök i helgen. Sen svängde vi förbi HardRock och sen blev det Camden. Kan inte fatta att jag inte kommer ha fri tillgång till Camden om bara några dagar! Okej, inget mer sentimentalt... Vi shoppade i alla fall lite, bl.a varsin I ♥ Camden-tröja och nya OysterShells som ska med hem till Västtrafik-kortet.

Imorgon ska vi till Westfield i Shepard's bush, där jag förmodar att det kommer bli lite mer shopping eftersom det är ett stort köpcentrum ;)

OJ, GLÖMDE NÄSTAN!! CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN var ju i lördags. Det var ganska NAJS om man säger så. Fick dessvärre Barca-fansen men det var intressant att försöka förklara var en paj var för spanjorer med hjälp av teckenspråk och engelska/italienska. Jag tänkte låtsas som jag inte vet vad som hände på planen.

Sen jobbade jag även igår. Sista gången på Wembley och det var lite sorgligt. Fick ett annat jobb än det vanliga. Antar att det var ett förtroende-uppdrag men kul vet jag inte om det var. Hade hellre jobbat i en outlet som vanligt. Men det är ändå lite härlig känsla att jag av 150 andra människor får göra ett specialjobb. Sen att jag blev satt i en lite jobbig situation får jag väl bortse från; som pappa sa så är det ju en erfarenhet det med. Fick dessutom se ganska mycket mer av Wembley bakom kulisserna, bl.a personal-matsalen.

I söndags var vi föresten på Kyrkan först och sen blev det Walkabout; ska nog inte berätta mer detaljer men kul var det och GRATTIS på Mors dag igen mor min.

Nu blir det nog inget mer skrivet.

See yah


I'm through accepting limits

Har haft en väldigt bra helg! Med Mor, Far och Mommo på besök. Det känns som vi har gjort allt det som jag vill ha gjort. Vi har varit på Tower of London, har alltid velat besöka det, och dessutom var vi på Churchill War rooms. Det var så sjukt intressant och bra gjort. Men det känns som jag bara hann skrapa på ytan (dom andra uppskattade inte min noggrannhet) så det får nog bli ett andra besök. Sen var vi i Camden, Covernt Garden och så var vi på Teater och såg Sienna Miller i Flare Path. Den var riktigt bra :)
Lite sorgligt när dom åkte men jag får ju se dom snart igen. Tack för en grym helg!
Sen blev det lite Walkabout på kvällen; vi har ju dessutom Vic och Jos på besök så dom var ju tvungna att se detta grymma ställe!


The Tower of London

The Beefeater
Camden


Afternoon tea


Flare Path
BÄST


LIGAVINNARE

Har precis kommit hem från Wembley och FA cup-finalen och har precis kollat upp matchen som jag missade just pga. jobbet: Blackburn - Manchester United. Och. 1-1. Vilket. Betyder. Att

UNITED ÄR LIGAVINNARE!! Nu mer än någon annan!!

She acts like summer

Så var det redan onsdag och dagarna bara flyger förbi. Paniken över att vi snart åker hem börjar öka mer och mer. Men vi ska ta vara på dagarna och intala oss att det inte är sista gången vi kommer vara i London.

Sitter just nu och lyssnar på tvättmaskinen, som tvättar mina få gul/gröna plagg, och försöker bestämma mig för om jag ska ut och springa eller plugga matte. Vi får se vad det blir...

Idag har jag och Sofia, i ett första beslutsamt steg att ta vara på varje dag, åkt till Camden för att umgås med den underbara atmosfären. Den egentliga andledningen var att Sofia skulle köpa ett par shorts som hon har spanat in. Hem kom vi dock utan shorts; däremot har jag blivit en keps rikare (som om jag behöver en till, mamma jag vet) men den var så fin.

I helgen har vi bestämt att göra något riktigt KUL eftersom det har slumpat sig så att det är vår sista helg som vi är ensamma tillsammans. Det kanske blir Brick Lane på söndagen och Proud på lördag. Those who live will see. På lördag gäller i alla fall FA cup-FINALEN. Har precis bekräftat min närvaro. Det ska bli riktigt kul.

Nu får jag väl ta och singla slant eller något för att besluta mitt nästa drag.

Ha de

Fiin


HELG

Vi har haft en skön helg. Den har bestått av lite träning, utgång, MATCH, pubrunda o chill.

Dom som bryr sig vet kanske redan då att UNITED VANN i helgen mot Chelsea! Skadeglädje är ju den enda sanna glädjen... 6 poäng upp och utan att ta ut något i förskott kan jag vara jäkligt glad med två matcher kvar!

Till middag ikväll blev det en riktigt lyckad currygryta med korv, vitlök, paprika och äpple. Riktigt nöjd

Amanda var dessutom väldigt produktiv och bakade typ muffins med hallon, så nu blir det efterrätt till Glee som börjar om ... faktiskt en minut. Tjingeling


War

Var på Imperial War museum idag och såg på utställningar om första och andra världskriget. Väldigt intressant och bra gjort. Synd att det var så kallt bara.


Ecstasy

UNITED ÄR I FINAL!

MOT BARCELONA

WEMBLEY STADIUM

OCH JAG SKA VARA DÄR!

vet inte vad jag kan säga mer

Små funderingar

Dom som skriver matematiska förklaringar skulle egentligen behöva vara dumma... Om dom är så smarta så kan dom typ inte förstå hur en vanlig människa tänker.
Älskar verkligen när man har suttit med en figur och funderat och funderat och bara inte kan få ihop det, och sedan läser förklaringen, där det står att just i den figuren "är inte nollorna utskrivna, de är underförstådda"; så fan heller att dom är!

Hoppas det är okej för dom andra tjejerna att jag snor tv:n senare. Tänkte försöka se matchen hemma ikväll eftersom jag åkte till England med fel tjejer och dom helt sonika överger mig när vi bestämt att gå till puben. (jag vet att jag kan gå själv men det är ju verkligen lockande)

...And they lived happily ever after...

Här kommer lite bilder från bröllopet i fredags i Hyde Park


Alla skulle till samma ställe
Överflygning av RAF när kungafamiljen stod på balkongen. Battle of Britain-minnen, en Lancaster, Hurricane och en Spritfire.


Amanda och Sofa + kul kille

My world is full of loveliness


RSS 2.0