IMORGON

Operation imorgon. Ser verkligen fram emot det. Måste dock duscha med den äckliga descutan-tvålen sådär 4 gånger.
 Håll nu tummarna för att dom verkligen hittar nåt.Å snart dax för Paris! Kan knappt bärga mig

jazz

som att vara med i en roman


Can't wait


Live it up


BLISS

Är väldigt trött efter jobbet idag men det gör inget för när jag kom hem väntade ett brev från västra götalandsregionen i brevlådan. Jag har äntligen fått tid till en titthålsoperation!! :D

Som en lustig tillfällighet var den ju tvungen att bli bokad till exakt samma dag som ett annat läkarbesök. för försäkringsbolaget. Men det har löst sig så nu är det bara pure blissss


Telefonkö

Finns det nåt mer frustrerande än telefonkö? jo, det finns det nog men inte för tillfället..
Har nog suttit i en timma snart med jäkla "det är två personer före dig i kön". För en stund sen bytte dom till "en person". Det måste vara en så sjukt långsam människa!
Jag har precis fått bokat ett läkarbesök för ett försäkringutlåtande och dom vill ha kopior på mina journaler, så då blir jag så illa tvungen att sitta här med värk i handleden av att hålla uppe luren. Hur lång tid kan det ta?

En gyllene dag

Sitter och lyssnar på humorhimlen på p3 och fläkten som maler på i hallen. Vi har nämligen upptäckt en läcka i halltaket så i helgen hjälpte jag till att snickra ett nytt, så himla kul! Kanske ska bli snickare...

Inringd till jobb och kvällslektion igår och därför så skönt att bara vara idag. Att det var en fullträff till dag också gör det ju bara ännu bättre. Regnet som förutspåddes i tidningen lyste med sin frånvaro. När solen är framme är hösten verkligen den gyllene årstiden.

En stor del av dagen tillbringades på biblioteket, den bästa platsen oavsett väder.

Ska gå bredvid på ett nytt hemtjänst-ställe imorgon, centrum 2 - rexegården, tveten. Ännu närmare till jobbet :) Men dock lite nervöst igen.

Snart blir det ridning! Kanske bio imon


weheartit


Come into my world

Har precis varit med och hämtat Julianne från flygplatsen!! :D Så sjukt kul helg ska det bli! 40-års fest imorgon och jag kommer vara den enda som är rave-utklädd om jag inte lyckas övertala Amanda eller Julianne.

Sitter och tittar på ett underbart random program, hundra procent bonde. Handlar om en dansk bonde som är så sjukt charmig och söt.

Är väldigt trött efter att jag gick och lade mig vid ett igår och blev inringd till jobb 7 idag.
Men jag gjorde väldigt god thai-kyckling med nudlar till middag.

oj, just det; btw. flyttlasset bar av i helgen. Så nu var vi bara tre i hushållet och min bror bor i en helt jäkla underbar lägenhet! Är inte alls avundsjuk ;)


RSS 2.0