Med huvudet bland molnen

Har svårt att hålla koll på allt som ska fixas. Det är bara massa smågrejer som det i princip inte gör något om jag glömmer men man har ju ändå en vilja att alla ska vara förberett till max. Allt bara flyger runt; tror jag har tappat bort mitt block med packlista och alla anteckningar men det ligger säkert bara bakom (örat) ryggen.

Den gemensamma bloggen är i vart fall klar för publik så adressen är som följer; 
 vilseioversattningen.blogg.se

ha det bäst
I will


Time flies

Det känns som tiden bara spinner snabbare och snabbare, som en tvättmaskin på högvarv.
Kan inte förstå att det nu är mindre än två veckor tills jag och Malin befinner oss i ett vintrigt Moskva och känner oss borttappade. Känns som jag bara skapat på ytan när det gäller packning och förberedelser.
Men det löser sig alltid.

Sitter och lägger in ljudböcker på itunes, ska snart en gång för alla uppdatera min ipod efter säkert 4 år.

Har ganska nyss kommit hem från insulindeligationskursen som jag varit så nervös för tidigare. Det gick bra, var till och med riktigt kul att sticka. Men lite dum planering såhär precis innan Resan.

Håller dessutom på med min och Malins gemensamma blogg, adress kommer sen :)
News

Soooo
Long time no sea :P

Hunnit bli ett år äldre.

Släktkalas igår och mysig frukost/brunch med tjejerna på morgonen. Glömde som vanligt att ta med kameran så inga bilder.

Åkte skridskor på havet i lördags, underbart var det!

Sen har det vart jobb, jobb, tandläkarn, jobb, laga hål, bio, visum, vaccinering, jobb, chelsea-united, jobb. Och Sjukgymnastik. Nyss. Kom just på att jag har bråttom så måste duscha. Ska till Chalmers sen på öppet hus för kemi och bio.

Måste börja med dukoral också..


RSS 2.0