slutcitat

Börjar bli rejält stressad över att vi ännu inte fått tillbaka våra pass och visum från ryska ambassaden. Vi ringde igår och ska enligt beräkning få det imorgon. Då har det gått tre veckor! Det skulle ta max 2 veckor! Så det kommer bli tight med tid att skaffa alla andra visum vi behöver. Det kändes som vi började så långt i förväg men det var uppenbart inte så.
Och jag veeet att jag måste börja fundera på vad som ska med i ryggsäcken men jag hatar verkligen att packa, speciellt när det finns space and weight limitations. Varför ska det vara så kallt i Ryssland?!.

Börjar dessutom bli sjuk, ingen sjukgymnastisk därav och får svenskens skuldkänslor för att jag inte är ute och tar tillvara på varje sekund av det helt fantastiska vädret.
Dessutom. Mindre än en vecka till. 21. Freaky.

Svenska tackÅterigen känns det som inget i mitt liv är intressant nog för internet. (Men snart så!:)
Livet traskar på i samma takt ungefär; väldigt mycket jobb förra veckan, mindre denna; Visumen från ryska ambassaden har ännu inte återvänt; Jag ska inte åka med till alperna och är monstrumentalt olycklig över det; Men jag har ett mål.
I ett nötskal

There will be an answer

Sista återbesöket hos ortopeden idag.
Fick träffa en Fjärde läkare (på bara den senaste operationen). Hon tyckte det hade läkt bra men var såklart tvungen att förstöra min dag med massa förmaningar: Ja, hon kunde ju inte säga till mig att sluta spela fotboll men jag måste vara fösiktig och tänka mig för; för om jag skadar mig en tredje gång nu så kommer det troligen skada brosket och det kanske dom inte kan göra något åt.

Suck. Man kan ju inte gå runt och tänka på sitt knä när man spelar, då blir man ingen bra spelare om man inte vågar ta i ordentligt.

Gick till biblioteket och muntrade upp mig lite med massa guideböcker. Har börjat på den ryska. Dom rekommenderar att man lär sig det kyrilliska alfabetet!

Måste gå till jobbet snart... Har fortfarande ganska välutvecklad aggression mot bemanningen för att dom bokade mig för passet 19-22 varje kväll - Hela veckan(!)

Men det SNÖAR!


Tankar för dagen

2012.
Har inte riktigt tagit det till mig. Vi 91:or kommer fylla 21 detta året, slog det mig igår! Helt sjukt! Hej, åldersnoja!

Malin och jag var i varje fall på vaccinationsmottagningen förut idag. Fick första sprutan av Hepatit B-vaccinet. Måste ta nästa om en månad och dessutom köpa vaccin mot Kolera och Tyfoid feber tror jag. Som tur var hade jag tillräckligt nytaget skydd mot stelkramp men vi måste båda bestämma om vi tycker det är värt att ta vaccin mot Japansk encephalit. Det kostar 2000 kr, kan ha ganska svåra biverkningar och dessutom är sjukdomen är väldigt ovanlig men trots allt så är det hög dödlighet om man skulle få det. Svårt beslut.

Får se om jag får mina papper från försäkringsbolaget imon så vi kan skicka iväg den första visumansökan för Ryssland. Det känns som vi verkligen är på väg nu


VILL så himla gärna åka med till Val Thorens men jag kan väl inte lägga pengar på det också? Vinna på lotto?Klichér men what the hell, 2012!

RSS 2.0