Here comes the sun

Idag är det verkligt underbart väder! Nu kan man verkligen känna att våren kommer till London.Förra veckan var jag på "mitt" café, där jag har jobbat lite till och från, och hörde med Nadia varför dom inte har hört av sig om jag ska jobba något mer eller hur det kommer bli. Så då fick jag veta att dom inte har tillräckligt med kunder för att hålla mig i jobb på vardagarna. Men på helgerna vill dom gärna att jag jobbar.
Jag måste alltså hitta mig ett nytt jobb.
Så idag, efter en ordentlig frukost på havregrynsgröt utblandad med müsli (som alltid) så begav jag mig ut på stan för att dela ut lite fler CV:n.
Det gick ganska bra; har fixat mig ett provjobb till imorgon. Killen som jag pratade lät väldigt trevlig också. Det fanns bara en hake som han sa många tyckte var lite negativt (och det kan jag väl hålla med om).
Man börjar nämligen jobba klockan 6 på morgonen! Så det blir tidig uppgång imorgon!

Sen såg jag även skyltar till ett RAF-museeum så jag bestämde mig för att kolla in det. Det verkar riktigt stort och intressant med avdelningar för the Battle of Britain och för milestones in the history of flying. Underbart! Dit ska jag gå när jag har lite tråkigt och en ledig dag.

Nu ska jag ut och njuta av det soliga vädret med en springtur i vår park

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej, så klart)

URL/Bloggadress:

Kommentaren lyder:

Trackback
RSS 2.0