Måndagar

Fan. Finns det något värre än måndagar? Tillbaka till verkligeheten med grått väder, tusen saker som jag tydligen måste göra och väldigt mycket hemlängtan.
Igår kom Emma och jag fram till att söndagar inte borde finnas men jag har insett att det faktiskt är måndagar som gör livet skit.
Känner inte för att göra någonting förutom att ta första planet hem!

Kommentarer
Postat av: Julia

Hej Linnea!

Fick ditt kort idag! Blev jätte glad! Man såg ju att det var från dig pga din handstil, när man skriver på nätet så vet man ju egentligen inte vem som skriver hihi!

Men Linnea nu är det inte långt kvar! Håll ut! Det är ju ett minne för livet att bo i Italien! Ta vara på det. Men jag förstår att det var extra svårt att säga hej då till familjen igen! Men du får snart träffa dom igen! Kämpa på och håll modet uppe! Hitta saker att göra så dagen går fortare te x gå promenader och fota. Ta tiden och bara njut samtidigt som du måste göra annat så måste man faktisk passa på att njuta enligt mig!



Vi ses snart, när kommer du hem exakt datum? Puss och Kram <3

2010-11-15 @ 19:29:43
URL: http://hallejjulia.blogspot.com/
Postat av: Mamma

Hang in there! När du väl kommer hem kommer du att se tillbaka på tiden i Italien som en parentes. Så som Julia sa, försök att njuta!

2010-11-15 @ 21:32:22

Kommentera inlägget här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej, så klart)

URL/Bloggadress:

Kommentaren lyder:

Trackback
RSS 2.0