She acts like summer

Så var det redan onsdag och dagarna bara flyger förbi. Paniken över att vi snart åker hem börjar öka mer och mer. Men vi ska ta vara på dagarna och intala oss att det inte är sista gången vi kommer vara i London.

Sitter just nu och lyssnar på tvättmaskinen, som tvättar mina få gul/gröna plagg, och försöker bestämma mig för om jag ska ut och springa eller plugga matte. Vi får se vad det blir...

Idag har jag och Sofia, i ett första beslutsamt steg att ta vara på varje dag, åkt till Camden för att umgås med den underbara atmosfären. Den egentliga andledningen var att Sofia skulle köpa ett par shorts som hon har spanat in. Hem kom vi dock utan shorts; däremot har jag blivit en keps rikare (som om jag behöver en till, mamma jag vet) men den var så fin.

I helgen har vi bestämt att göra något riktigt KUL eftersom det har slumpat sig så att det är vår sista helg som vi är ensamma tillsammans. Det kanske blir Brick Lane på söndagen och Proud på lördag. Those who live will see. På lördag gäller i alla fall FA cup-FINALEN. Har precis bekräftat min närvaro. Det ska bli riktigt kul.

Nu får jag väl ta och singla slant eller något för att besluta mitt nästa drag.

Ha de

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej, så klart)

URL/Bloggadress:

Kommentaren lyder:

Trackback
RSS 2.0